Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan Acil Servisine getirilen hastaları ziyaret etti.
14 Mayıs 2018

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Erzincan ziyaretleri kapsamında ilimize gelmek üzere iken Refahiye ilçemizde bir trafik kazasına rastlayan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan kaza yerinde hastalara ilk müdaheleyi yaptıktan sonra hastanemiz Acil Servisine gelerek yaralı hastaları ziyaret etti.
      Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr.Ufuk Kuyrukluyıldız ile beraber İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik, Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Babürşah Taşlı tarafından karşılanan Sayın Bakanımız Demircan, Başhekimimizden kaza geçiren hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Acil servisteki hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Ahmet Demircan tüm hastalara acil şifa dileyerek hastanemizden ayrıldı.