T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Sağlık Personeline Yönelik İşaret Dili Eğitimlerinin İkinci Grup Eğitimleri Tamamlandı

Güncelleme Tarihi: 07/02/2019

Sağlık Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile işitme engelli bireylerin daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi amacıyla başlatılan, "Sağlık Personeline Yönelik İşaret Dili Eğitimleri"nin ikinci grup eğitimleri tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan personelimize Erzincan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ünsal Sarıoğlu ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. İlknur Olçaş'ın katıldığı tören ile katılım sertifikaları verildi.