Işıkpınar Ek Hizmet Binasında Obezite Merkezi Açılması ile İlgili Hazırlıklar Yerinde Gözlemlendi
03 Nisan 2019

Obezite tedavisinde etkin ve sürdürülebilir mücadelenin uygulanması amacıyla Cumhurbaşkanlığı 100 günlük icraat programı bünyesinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Işıkpınar Ek hizmet binasında obezite merkezi açılması ile ilgili hazırlıklar son aşamasına gelmiştir. Erzincan Milletvekili Burhan Çakır Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Babürşah Taşlı, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çimen ve yöneticilerin katılımı ile yapılan hazırlıklar yerinde gözlemlendi.