Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Faruk Karakeçili “Genç Araştırmacı Ödülüne” Layık Görüldü
06 Mayıs 2019

Hastanemiz Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Faruk Karakeçili'nin; Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları ( KLİMİK) Derneği tarafından düzenlenen Klimik 2019-XX. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi'nde sunduğu “ Asymmetrical Dimethylarginine Levels İn Hepatitis B Virus- Positive Patients” başlıklı çalışması Prof. Dr. Enver Tali Çetin Genç Araştırmacı Birincilik Ödülü’ne değer bulunmuştur. Biz de hastenemiz Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Faruk Karakeçili’ ye başarısından dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.