Rektörümüz ve Dekanımızdan Hemşireler Haftası Ziyareti
13 Mayıs 2020

12 - 18 Mayıs Hemşireler Haftası münasebeti ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr.Akın LEVENT ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Doktor Nadiye ÖZER ile birlikte Dekan Yardımcıları, Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz çalışanlarının hemşireler gününü kutlayıp, moral ve motivasyon ziyaretinde bulundular. Hastanemiz olarak geleceğin yetişmekte olan hemşire ve sağlık çalışanlarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyar, nazik düşüncelerinden dolayı Rektörümüz Akın LEVENT'e, Sayın ÖZER ve ekibine teşekkür ederiz.

Dr. Öğr.Üyesi Orhan ÇİMEN

BAŞHEKİM