T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Sağlık Personeline Yönelik İşaret Dili Eğitimlerinin Birinci Grup Eğitimleri Tamamlandı

Güncelleme Tarihi: 26/12/2018

Sağlık Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile işitme engelli bireylerin daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi amacıyla başlatılan, "Sağlık Personeline Yönelik İşaret Dili Eğitimleri"nin birinci grup eğitimleri tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan personelimize Erzincan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik ve Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çimen'in de katıldığı tören ile katılım sertifikaları verildi.

• İşaret dili 1.grup-1.jpg
  • İşaret dili 1.grup-2.jpg