Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği Görevine Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çimen Atanmıştır
17 Aralık 2018

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çimen atanmıştır. Görevine başlayan Çimen'e, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Babürşah Taşlı ziyarette bulunarak başarılar dilediler.

ORHAN ÇİMEN KİMDİR? 08.12.1980 tarihinde Erzincan ili Yaylabaşı Beldesi’nde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Erzincan Ziya Gökalp İlkokulu ve Erzincan Şeker İlokulu’nda, orta öğrenimini Erzincan Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında Tıp Doktoru ünvanı ile mezun oldu. Trabzon ili Akçabat ilçesi Derecik Sağlık Ocağı’nda tabip olarak görev yaptı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Genel Cerrahi İhtisasını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde Cerrahi Endoskopi, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesinde Laporoskopik Kolorektal Cerrahi Eğitimleri aldı. Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı ve Acil Servis Sorumlu hekimi, Tunceli Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı.2013 yılından itibaren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda Doktor Öğretim Üyesi olarak çalışmakta olan Orhan ÇİMEN, Tıp Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlık Bakanlığı Verimlilik Gözlemcisi görevlerini de yürütmektedir. Çok sayıda Ulusal ve Uluslararası Bilimsel makale ve çalışmaları bulunmakta olup, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.