GETAT (Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi)
06 Nisan 2021

T.C. Sağlık Bakanlığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi 1/11/2019 tarihli GETAT 13. Bilim Komisyonu kararına istinaden Erzincan ilinde kurulum izni alınmıştır.

Uygulama İzni Verilen Alanlar:

1- Akupunktur Uygulaması
2- Kupa Uygulaması
3- Sülük Uygulaması
4- Mezoterapi Uygulaması
5- Hipnoz Uygulaması
6- Ozon Uygulaması

Uygulama merkezimiz Akupunktur, Mezoterapi, Ozonterapi, Hipnozterapi, Kupa ve Hacamat tedavisi ve Hirudoterapi (Tıbbi Sülük Tedavisi) olmak üzere 6 branşta hizmet verecektir. Uygulama merkezimiz Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hafta içi randevu sistemiyle çalışacaktır.

GETAT broşür1.jpg

GETAT broşür2.jpg

GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP YÖNTEMLERİNDEN HERHANGİ BİRİNİ YAPTIRMAYA GİTTİĞİNİZ BİR MERKEZDE DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

1. Uygulama yaptıracağınız yerin bakanlık tarafından verilmiş izin belgesinin olup olmadığına dikkat etmelisiniz.

2. Uygulamayı yapacak kişinin hekim veya diş hekimi olduğundan emin olmalısınız.

3. Uygulamayı yapacak hekimin uygulama ile ilgili bakanlık tarafından imzalanıp onaylanmış sertifikasının olup olmadığına dikkat etmelisiniz.  Uygulamanızı sadece bakanlık tarafından onaylanmış sertifikası olan hekimlere yaptırmalısınız.

4. Diş hekimleri yalnızca kendi alanlarında bu uygulamaları gerçekleştirebilirler. Diş hekiminin alanına girmeyen tıbbi sorunlarınız için yalnızca tıp doktorlarına uygulama yaptırmalısınız.

5. Uygulamayı dişiniz için diş hekimine yaptırmak istiyorsanız maddede belirtilen yerlerde uygulama yaptırmalısınız.

6. Uygulama yaptırmak için gittiğinizde mutlaka size yapılacak işlem hakkında bilgi veren ve sizin onay verdiğinize dair imzanızı gerektiren onam belgesini okuyup imzalamalısınız.

Hastanemizdeki uygulama alanları ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz:

.

GETAT(Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) uygulama merkezi için çalışmalarımız sona yaklaşmış olup en kısa sürede sertifikalı 4 Hekim hizmet verecektir. Uygulama merkezimiz Akupunktur, Mezoterapi, Ozonterapi, Hipnoterapi, Kupa ve Hacamat Tedavisi ve Hirudoterapi (Tıbbi Sülük Tedavisi) olmak üzere 6 branşta hizmet verecektir. Uygulama merkezimiz Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hafta içi randevu sistemiyle çalışacaktır.