Şehit Yakınları ve Gaziler Destek Birimi Kurulmuştur
26 Temmuz 2022

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Şehit Yakınları ve Gaziler Destek Birimi Hizmete Açılmıştır. Şehitlerimizin yakınları (Anne,baba,eş ve çocuklar) ile gazilerimize yönelik hastanemiz poliklinik ve servis işlemlerinde yardımcı olmak üzere ”Şehit Yakınları ve Gaziler Destek Birimi” kurulmuştur. Bu kapsamda Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ, Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri TAŞ ile birlikte Şehit Yakınları ve Gaziler Destek Birimi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette Başhekimimiz Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ, Türkiye Cumhuriyeti adına gurur kaynağımız şehit yakınlarımıza ve kahraman gazilerimize poliklinik hizmetlerinde öncelik sağlanacaktır diye konuştu.
  • Şehit Yakınları ve Gaziler Destek Noktası1.jpg
  • Şehit Yakınları ve Gaziler Destek Noktası2.jpg