Türk Toraks Derneği Kuzeydoğu Anadolu Şubesinin Ekim Ayı Bilimsel Toplantısı Devam Etmekte
26 Ekim 2022

Türk Toraks Derneği Kuzeydoğu Anadolu Şubesinin Ekim 2022 etkinlikleri kapsamında "Olgu Sunumları Işığında Difüz Parankimal Akciğer Hastalıkları ve Pulmoner Vaskuler Hastalıklara Yaklaşım" konulu bilimsel toplantısı hastanemiz ev sahipliğinde konferans salonumuzda devam ediyor.

Eğitimler kapsamında; Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı hocaları tarafından “Olgu Sunumu, Olgu Sunumu Tanı ve Tedavisinin Değerlendirilmesi” konularında sunumlar yapıldı.

Hastanemizde düzenlenen eğitimlere; Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı hocaları Prof. Dr. Leyla SAĞLAM, Prof. Dr. Metin AKGÜN, Prof. Dr. Ömer ARAZ, Doç. Dr. Buğra KERGET, Dr. Öğrt. Üyesi Alperen AKSAKAL, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı hocalarından Doç. Dr. Edhem ÜNVER ve Dr. Öğrt. Üyesi Hasan ÖLMEZ katıldılar.

Hastanemizde gerçekleşen eğitimi ziyaret eden Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ eğitimcilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

• Türk Toraks Derneği Olgu sunumu1.jpg
  • Türk Toraks Derneği Olgu sunumu2.jpg