Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde Sosyal Etkinlik Düzenlendi.
23 Kasım 2022

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ, hastane yöneticilerimiz ile birlikte Toplum Ruh Sağlığı Merkezine (TRSM) kayıtlı olan Danışanlarımız için düzenlenen “Sosyal Etkinliğe” etkinliğe katıldılar.
Bu kapsamda yaz mevsimini bitirip sonbaharı karşıladığımız bu günlerde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ndeki Danışanlarımıza Özel, Sonbahar Dönemi program düzenlendi.

Danışanlar ile yakından ilgilenen Başhekimimiz KUYRUKLUYILDIZ; “Toplum Ruh Sağlığı Merkezine kayıtlı olan danışanların tedavi ve gözlemlerini ayaktan sürdürmek ve sağlık kuruluşlarında yatarak tedaviye ihtiyacı olmadan takiplerini yapılabilmek, hastalarının tıbbi tedavisi ve terapilerinin yanında onları olabildiğince hayatın içinde tutmak, rehabilite etmek, üretken hale getirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla belirli periyotlarda etkinlikler düzenlenmektedir. Bu kapsamda bugün düzenlenen bu etkinlik ile birlikte danışanlarımız “Moral ve Motivasyon” çerçevesinde güzel bir gün geçirdiler katkılarından dolayı tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

• TRSM Sosyal Etkinlik 1.jpg
  • TRSM Sosyal Etkinlik 2.jpg