24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Emekli Öğretmen Yusuf SAĞIR ve Yatan Hastaları Ziyaretimiz
30 Kasım 2022

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastenemiz Başhekimi Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ 24 Kasım Öğretmenler gününde hastanemizde tedavi gören emekli öğretmen Yusuf SAĞIR’ı unutmadı.
Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ ve beraberindeki yöneticilerimiz bir süredir hastanemizde tedavi gören Yusuf SAĞIR’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

24 Kasım Öğretmenler gününde kendilerini unutmayarak ziyaret eden Başhekimimize duygularını ifade eden emekli öğretmen Yusuf SAĞIR teşekkür etti. Başhekimimiz Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ ise günün anlamına binaen; “ Öğretmenlik; sorumluluğu büyük, sevgi saygı ve fedakarlık üzerine kurulu, karşılığı paha biçilmez kutsal bir meslektir. Bu anlamlı günde Yusuf öğretmenimizi ziyaret ederek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladık” diye konuştu. Başhekimimiz daha sonra serviste yatan hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Öğretmenler Günü Yusuf Sağır .jpg