ÖZ SAĞLIK-İŞ Erzincan Şube Başkanı Metin BULUT, Sendika Temsilcileri ve Hastanemizde Görevli Güvenlik Görevlileri ile Toplantı Düzenlenmiştir.
03 Ocak 2023

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ , ÖZ SAĞLIK-İŞ Erzincan Şube Başkanı Metin BULUT, sendika temsilcileri ve hastanemizde görevli Güvenlik Görevlisi personeli ile bir araya geldi.

Hastanemiz konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Başhekimimiz Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ, hastanemizde görevli personelin çalışma hayatında yaşanan sorunlar ve bunların çözümü noktasında talepleri dinleyerek, yaptığı konuşmada; “İşini en iyi yapanların devletini en çok sevenler olduğunu unutmadan çalışma hayatımıza aktarmalıyız. Bu nedenle işimize sımsıkı sarılmalı, hastalarımızın memnun kalmasını sağlamalıyız. Tüm hastane çalışanları olarak bizlerden beklenen hastalarımıza sağlık hizmetini en iyi kalitede ve en güvenli ortamlarda sunmaktır. Dolayısıyla ekibimizin bir parçası olarak sizlerin katkılarını takdirle karşılıyorum. Görevinizi layıkıyla yaptığınıza eminim ve daha iyisini yapacağınıza inanıyorum. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

• ÖZ SAĞLIK-İŞ güvenlik görevlileri toplantı 1.jpg
  • ÖZ SAĞLIK-İŞ güvenlik görevlileri toplantı 2.jpg