Hastanemiz Klinik Ve İdari Sorumluları İle Toplantı Düzenlenmiştir.
19 Ocak 2023

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ, hastanemiz klinik ve idari sorumluları ile bir araya gelerek, hastanemiz Acil Servis, Yataklı Servisler, Palyatif ve Yoğun Bakım Servislerine hasta alım ve devir süreçlerinin düzenlenmesine yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantıya İç Hastalıkları Klinik İdari Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet GÜNDOĞDU, Kardiyoloji Klinik İdari Sorumlusu Prof. Dr. Mutlu BÜYÜKLÜ, Enfeksiyon Hastalıkları Klinik İdari Sorumlusu Doç. Dr. Faruk KARAKEÇİLİ, Anestezi ve Reanimasyon Yoğun Bakım Sorumluları Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Kutluer KARACA, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ŞAHİNTÜRK, Göğüs Hastalıkları Palyatif Bakım Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Handan AKSOY, Göğüs Hastalıkları Klinik İdari Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖLMEZ, Acil Tıp İdari Klinik Sorumlusu Uzm. Dr. Yasin BİLGİN katılırken Başhekimimiz sorumlu hocalarımız ile sağlık hizmeti sunumunun yükseltilmesine yönelik alınan kararların uygulanması ve yapılması hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Klinik ve İdari sorumlular ile toplantı.jpg