Hastanemizde Afet ve Travma Polikliniği Açıldı
14 Şubat 2023

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı polikliniğinde depremden etkilenen ve Erzincan’a gelen çocuk ve 18 yaşından küçük gençlere yönelik randevu alınmadan başvurulabilecek “Afet ve Travma Polikliniği” hizmete açılmıştır.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başhekimimiz Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız hastanemize başvuran depremzede vatandaşlarımıza yönelik psikososyal destek sağlanması için “Afet ve Travma Polikliniği” ve psikodestek birimleri teşkil edilerek hizmete başladığını belirterek, afetten etkilenen vatandaşlarımızın acılarına bir nebze merhem olabilmek adına hastanemizde sağlık hizmeti ihtiyaçlarını karşılama konusunda tüm öncelik ve tedbirler uygulanmaya konulmuştur. Bu vesile ile bir kez daha afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” dedi.