Başhekimimiz Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Hastanemizde Görevli Bilgi İşlem Personeli ile Bir Araya Geldi
03 Mart 2023

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, hastanemizde görevli bilgi işlem personeli ile bir araya geldi.

Hastanemiz konferans salonunda, personel ile bir araya gelen Başhekimimiz Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, talep ve istekleri dinledikten sonra; "Sağlık sistemimizin vazgeçilmezleri arasında yer alan, her türlü zorluklara rağmen sabır ve özveri ile görevi icra eden, tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın hastanemize geldiklerinde ilk karşılaştığı meslek grubu olan bilgi işlem personelimiz hastalarımızla daha iyi iletişim kurmaları hususunda gerekli özveriyi göstermelerini ve hastalarımızın hastanemizden daima memnun ve mutlu ayrılması için hep birlikte daha iyi çözümler üretmeliyiz. Bu sebeple işimize sımsıkı sarılmalı ve hastalarımızın hastanemizden çok daha memnun ayrılmasını sağlamalıyız" diye konuştu.

• Veri Giriş Personelleri Toplantı 1.jpg
  • Veri Giriş Personelleri Toplantı 2.jpg